Coach Harderwijk – Coaching & Training Harderwijk | Martijn Stuiver


Coach Harderwijk – Coaching & Training Harderwijk?

Coach Harderwijk - Coaching & Training HarderwijkEen coach in Harderwijk is makkelijk te vinden. Maar wat doet zo’n coach? Jezelf leren kennen en in beweging komen met coaching is meer uit jezelf en situaties halen. Als coach help ik je graag over de drempel heen.

Zakelijke coaching

Onder zakelijk coaching versta ik de professionele begeleiding in bedrijven en organisaties van afdelingen en individuele managers en medewerkers. Ik ben gedreven mensen te laten ontdekken hoe zij zelf duurzaam kunnen veranderen en verbeteren. Feedback, (zelf)reflectie en resultaatgericht leren is cruciaal om duurzaam te leren verbeteren en innoveren. Als coach voor jou zit mijn toegevoegde waarde in mijn resultaatgerichtheid, aandacht voor bewust leren en eigen verantwoordelijkheid. Hierbij stimuleer ik ook graag groepen om hun eigen functioneren, effectiviteit en leervermogen onder de loep te nemen. Op deze manier groei je als groepsleden nog meer naar elkaar toe en ga je effectiever met elkaar samenwerken. Door mijn ruime ervaring als manager en bestuurder ben ik snel in staat om ook jou als manager en bestuurder een relatie op te bouwen en aan te spreken. Competentiemanagement, feedback geven, 360 graden feedback, rouw en verlies na veranderingen op het werk en tot slot loopbaanvraagstukken zijn mij zeer bekend. Mijn visie:”De groei van een onderneming volgt uit de groei van medewerkers.”

Jouw coachvraag of wens?

  • Je bent niet tevreden met je baan en weet niet wat dan wel
  • Je hebt zoveel werk en iedereen zegt dat je prioriteiten moet stellen
  • Je hoort van alles over “persoonlijk leiderschap” maar hoe pak je dat aan?
  • Je weet niet welke kant je op moet in je leven
  • Je zoekt naar een balans. Je hebt zoveel rollen: Werk, relatie, kinderen en zelf ben je er ook nog….
  • Je zou willen leren sterker in je schoenen te staan en je niet zo snel te laten beïnvloeden
  • Je vraagt je geregeld af “is dit alles?”. Je wilt zo graag meer uit het leven halen
  • Veranderingen in je leven of op het werk worden je soms te veel.
  • Je kunt bij mij terecht voor: personal coaching, management coaching, secure base coaching, loopbaancoaching en team coaching.

Identiteit van de coach

Door mijn ervaring als pastoraal medewerker, ouderling, diaken en mijn werkervaring op het landelijke dienstencentrum van de Protestantse Kerk van Nederland ben ik goed in staat om een christelijke levensovertuiging samen met jou een plek en ruimte te geven tijdens het coachingstraject. Je christelijke identiteit en geloofsovertuiging laat je namelijk niet thuis.

Coaching

Door middel van verschillende werkvormen gaan we met elkaar aan de slag. Denk hierbij aan training, workshops en  coaching. Meestal vindt dit plaats op locatie. Maar dit kan ook afgewisseld worden met coaching per skype en e-mail. De vormen passen bij jou manier van leren of boren nieuwe manieren van leren aan.

Een persoonlijke coach voor jou?

Ontdek wat persoonlijke coaching met een coach voor jou kan betekenen. Wanneer je geïnteresseerd bent in coaching gaat dat als volgt. Je stuurt je contactgegevens naar mij via het contactformulier. Ik stuur je dan meer informatie op over mijn coachingsaanpak en ik nodig je dan uit voor een gratis telefonisch kennismakingsgesprek. Wanneer je besluit om met mij in zee te gaan, besteden we het eerste gesprek aan het onderzoeken waar je leervraag en leerdoel zit. Dat betekent dat ik je vragen stel, naar je luister, samenvat, toets of wat ik hoor, zie en denk, klopt met wat jij bedoelt. Als we aan het eind van het gesprek samen een doel hebben waar je aan wilt werken, bespreken we ook hoeveel sessies dat in zal houden.

Het belang van coaching?

Leren, veranderen en groeien is van belang. We kunnen ons dan steeds meer gaan ontplooien tot de mens zoals we bedoeld zijn. Hieronder enkele quotes die onderstrepen wat coaching kan bieden en opleveren. Of kijk anders ook eens bij de referenties bij Over Training & Coaching Harderwijk.

Onderzoek van Gallup (2013) onder 49.928 teams toont aan dat teams met ‘drive, passie en teamgeest’ leiden tot: 22% meer winst, 21% meer productiviteit en 37% minder verzuim

Coaching is highly effective for uncovering true values and producing the alignment without which business performance can never be optimised. Higher workplace expectations of staff and frequency with which they seek meaning and purpose at work mean that coaches, leaders and managers are expected to a acquire greater skill in addressing the deeper life issues. Coaching requires commitment, practice and sometime from leaders and managers before it flows naturally and its effectiveness is optimimised but without doubt results and rewards are there for those that do.” Sir John Whitmore

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met me op (info@stuivercoaching.com) of lees hier meer over de coach van Stuiver Coaching Harderwijk. Wil je weten wat de coach doet, lees dan verder bij Wat is coaching?Of wil je meer uit je team halen? Hier een handige checklist om de samenwerking te verbeteren.

Bewaren

Bewaren