Partners


Samenwerking maakt je wijzer!

Intensief samenwerken en elkaar versterken houd je scherp. Zo werkt Stuiver Training & Coaching met verschillende partners en specialisten samen aan succesvolle transformaties en een betere wereld.

Samenwerking met Passionned Group

Passionned Group is dé specialist in het ontwerpen en implementeren van intelligente organisaties. Met een grote groep van partners en consultants helpen wij organisaties bij de transformatie naar een intelligente organisatie. Een spannende bezigheid waar ons hart sneller van gaat kloppen. Wij bieden bestuurders, managers en consultants bewezen oplossingen om tot een intelligente organisatie te komen. Zo hebben we een uitgebreide kennisbank, zijn we auteur van het Business Intelligence-boek ‘De intelligente organisatie’ (5e druk) en geven we workshops, trainingen en advies.

Samenwerking met Minder = Meer Coaching & Advies

Ik ben Emke Meesters-van Biemen van Minder=Meer Coaching & Advies en ik ben stresscounselor, levenscoach en re-integratiecoach. Ik heb (al 20 jaar) een chronische aandoening. Dat geeft mij eersteklas ervaring in hoe het is om te werken en te ondernemen met een lijf dat niet altijd meewerkt. Daarbij heb ik geleerd dat een deel van de oplossing ligt in communicatie; door te vertellen over mijn aandoening en samen met mijn werkomgeving te werken aan een oplossing, kan ik inmiddels prima functioneren. Vanuit die ervaring help ik iedereen met een chronische aandoening dan ook graag verder.
Natuurlijk begeleid ik niet alleen vanuit mijn werk- en levenservaring. Ik ben gecertificeerd/ gediplomeerd stress-counselor en vernieuwend coach (Sonnevelt opleidingen) en kan daardoor gefundeerd en professioneel helpen. Kan ik dit niet? Dan verwijs ik door naar iemand van wie ik denk dat die beter bij past bij de hulpvraag. Tijdens mijn begeleiding richt ik me op wat voor haalbaar en realistisch is. Dat betekent niet dat het altijd gemakkelijk is, want natuurlijk zoek ik ook de grenzen op om een fundamentele verandering in gang te zetten. Maar opzoeken betekent dat grenzen herkent en onderkent worden, zodat een gefundeerd bewustzijn proces op gang komt.

Dit alles doe ik vanuit compassie, spiegeling, inspiratie, muziek en kleur.

Samen met Martijn Stuiver organiseer ik januari 2018 een seminar over werkstress.