Training & Coaching Harderwijk


Wat doet Stuiver Training & Coaching Harderwijk?

Stuiver Training & Coaching Harderwijk wil van betekenis zijn:

  • “De kwaliteit van de interactie bepaalt het niveau van de samenwerking.”
  • Ik help leidinggevenden en teams met effectief veranderen en samenwerken, zodat zij meer uit zichzelf en elkaar kunnen halen. Als coach en adviseur begeleid ik groepen en professionals om hierin duurzaam te veranderen.

Achtergrond Stuiver Training & Coaching Harderwijkstuiver-coaching-harderwijk

Stuiver Coaching Harderwijk is door Martijn Stuiver een aantal jaar geleden opgericht om mensen te helpen zelf duurzaam te veranderen. Kennis over bewustwording, feedback, zelfreflectie,  perspectiefwisselingen, resultaatgerichtheid en verschillende leerstijlen zetten aan tot verandering en beweging. Hierbij zit jij aan het stuur van je eigen ontwikkeling. Bekijk het zo, de coach van Stuiver Coaching Harderwijk loopt een tijdje met je op en na verloop van tijd scheiden onze wegen zich.

Martijn Stuiver

Martijn Stuiver heeft Culturele Antropologie met de specialisatie Organisatieantropologie (organisatiecultuur) gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht (Master in Science). Daarvoor heeft hij een studie Commerciële Economie aan de Hogeschool van Utrecht afgerond (BA). Hij heeft meer dan 12 jaar ervaring in de internationale IT sector als projectmanager en consultant. De laatste 10 jaar heeft hij zijn vaardigheden verrijkt als manager, teamleider en coachend leidinggevende in zowel de commerciële als non-profit sector. Na een opleiding tot professioneel coach heeft hij zich toegelegd op het coachen van organisaties en individuen.

Passie voor verandering en gedrag

Ik help graag mensen en nieuwe initiatieven terecht te komen op de juiste plek en doe dat op een betrokken manier. Ruimte voor reflectie, feedback, persoonlijke verandering en aandacht spelen vaak een belangrijke rol bij veranderingen en groei heb ik ervaren. Dat is precies wat ik zo leuk vind aan het begeleiden en coachen van nieuwe initiatieven en professionals. Mijn sterke punten zijn communiceren, organiseren, presenteren, coachen en adviseren waarvan ook collega’s en klanten bevestigen dat ik dat goed kan.

Als coach en begeleider zet Martijn resultaten, communicatie, leren en eigenaarschap voorop. Hij stimuleert groepen en individuen om hun eigen functioneren, effectiviteit en leervermogen onder de loep te nemen.

Referenties Stuiver Coaching Harderwijk

“Ik heb ervaren wat voor mij belangrijk is in het leven door er gewoon de tijd voor te nemen en er bij stil te staan. Dit heeft mij inzichten gegeven in welke kwaliteiten ik heb als persoon. Dit is voor mij heel waardevol geweest. Door duidelijke afspraken te maken en serieus met de opdrachten om te gaan, heb ik dit traject doorlopen en ben ik tot een werkrichting gekomen die bij mij past.”
Alex Eikelenboom Management trainee

“He is not only a result driven and loyal perfectionist but also an inspiring professional. It’s been a real pleasure to attend at his sessions of coaching. Martijn Stuiver is an innovative, achievement oriented and wise team player. Highly organised as his big background and experience can be an example for everyone. Martijn is probably one of the best coaches I’ve ever met. Will highly recommend his services.”
Pedro Mendes Business Unit Manager DataSmart

“Ik heb het coachtraject met Martijn Stuiver als erg positief ervaren. Martijn is een prettig persoon, innemend, meelevend, maar ook confronterend waar nodig. Zijn aanpak heb ik als erg positief ervaren. De coach momenten waren open,  afwisselend qua invulling en vooral lerend. Daarnaast was het prettig dat via de mail steeds contact werd gehouden. Hierdoor wist ik ook dat Martijn mijn proces belangrijk vond en vinger aan de pols hield. Het traject met Martijn heeft ervoor gezorgd dat ik  met veel meer vertrouwen bepaalde situaties tegemoet treedt. Ik kan Martijn als coach van harte aanbevelen!”
Directeur Basisschool

Martijn has been my personal coach during the previous months. He is a good listener and explores as long as possible to get to the core of the problem. He does this without beating about the bush as it comes to more difficult and personal issues, but you never feel uncomfortable. During the process he uses “KISS (keep it stupid simple) tools”. This makes the process clear and accessible. He specifically made me the problem owner, so I was able to take responsibility for and deal with my own issues. And last but not least, Martijn is a nice person to work with….”
Marin van Esterik, Beleidsmedewerker / Pensioenjurist bij MN

Martijn is een betrouwbare gesprekspartner, met een oprechte interesse in de motivatie van de ander, waardoor de output van de gesprekken hoog is. Hij heeft kennis van zaken, weet theorie goed te vertalen naar praktijk en hanteert diverse stijlen om verschillende invalshoeken te belichten. Daarnaast bereidt hij zich ook heel goed voor. Met dat hij ook nog eens heel aardig is, maakt dit alles Martijn tot een uitstekende coach.”
E. te U. Onderwijs

Martijn Stuiver kan mensen goed begeleiden op basis van systeem denken. Ik kan hem aanbevelen voor persoonlijke coachingsprojecten maar ook voor verandermanagement en groepscoaching waar de zaken vastlopen op menselijk onvermogen. Martijn helpt mensen over hun dode punt heen en helpt zo mee veranderen door ieder in een positief daglicht te zetten wat weer vernieuwend en innovatief kan uitwerken voor het bedrijf. Door Out of the box ontstaat zo een nog breder perspectief van innoveren.
Anja Noor-Hoogakker

Hoe heb ik dit coachtraject ervaren?
“Goed! Positief! Leerzaam.”
Wat heb je geleerd? Wat doe je nu anders?
“Ik heb geleerd om me bewust te worden van negatieve gedachten, van fel reageren. Ik heb geleerd om op de ‘stopknop’ te drukken en om bijvoorbeeld te denken: klopt het wat ik denk?”
D. te H.

“Realiseren dat ik weer wat sterker ben geworden, en voornamelijk beter mijn grenzen kan aangeven.” “Voor: verwachting dat ik bevestiging zou krijgen dat stijgende lijn zit in mijn ontwikkeling. Tijdens de sessie kreeg ik dat gevoel ook. Na de sessie –tijdens de terugrit- had ik het besef dat er een nieuwe fase aanbreekt in mijn leven.”
M. te G.

“Meer vertrouwen op mezelf, op de competenties die ik al heb. Van daaruit sterk de situaties ingaan. Ik weet hoe het zit!”
B. te H.

Daarnaast is Martijn verbonden aan de Passionned Group die zich bezig houdt met het slimmer maken van organisaties middels onderzoek, trainingen, kennisoverdracht, consultancy en detachering. Hij is verantwoordelijk voor het expertisegebied Continue Verbeteren en leren innoveren http://www.pdcacyclus.nl.Coaching Harderwijk

Stuiver Coaching
Mandenmakerstraat 91
3841 VD Harderwijk
info@stuivercoaching.com
M +31 (0) 6 25127359
Kvk-nummer 62342673
Waar is Martijn nog meer online te vinden?

Stuiver Coaching te Harderwijk

Stuiver Coaching Harderwijk is uiteraard gevestigd te Harderwijk. Maar de coaching kan op verschillende locaties plaatsvinden. In Harderwijk waar we de beschikking hebben over een locatie. Maar ook in andere omliggende dorpen en steden kan worden afgesproken voor een sessie, zoals Amersfoort, Ermelo, Hierden, Nunspeet, Zeewolde, … Zodra we contact met elkaar leggen, stemmen we dit af.

Continu verbeteren met uw organisatie?

De volgende trainingen van Passionned helpen u verder:

  1. Workshop Feedback & Fundamenteel groeien: Feedback is de #1 succesfactor van intelligente organisaties. Deelnemers aan deze training Feedback & Fundamenteel Groeien worden klaargestoomd om een coachende en leidende rol te spelen daar waar de communicatie stagneert of opnieuw op gang moet worden gebracht. Lees hier verder of kijk op Springest.
  2. Workshop Leiderschap & verandering. Hoe je als leidinggevende of ondernemer omgaat met de steeds sneller veranderende wereld en hoe je daarbij je medewerkers en je team betrokken houdt. Haalt u hier alles uit?

Organisaties waar Stuiver Training & Coaching zoal voor werkt: Passionned Group, Pensioenfonds MN, NCRV, ONVZ, Lapperre Hearing Systems, Brouwer & Oudhof, Stichting Benchmark GGZ, Vivit, Terberg Group en KPN.

De foto’s op deze site zijn mede mogelijk gemaakt door Jack Schaper: https://www.flickr.com/photos/jack_schaper/

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren